skip to Main Content
06 - 244 338 40 info@bijzonderhuwelijk.nl

Het officiële gedeelte van jullie trouwdag ligt vaak in de handen van een relatief onbekende ambtenaar uit de gemeente waar jullie trouwen.

Daarnaast brengt trouwen in het stadhuis met zich mee dat je één van de vele bruidsparen bent die dag, Bovendien zijn jullie gebonden aan een strak tijdsschema. Binnen een half uur staan jullie vaak weer buiten, want het volgende paar wacht.

Door te kiezen voor een eigen plek en eigen trouwambtenaar voorkom je dit allemaal. Bovendien wordt jullie huwelijkssluiting dan heel persoonlijk, helemaal volgens jullie wensen.
Als trouwambtenaar kan ik voor één dag benoemd worden in een andere gemeente en zo kan ik jullie officieel in de echt te verbinden. Is jullie gemeente niet bereid om mee te werken aan jullie wensen? Dan heb ik daar oplossingen voor.

Zijn jullie al getrouwd, al jaren, maar willen jullie nogmaals ‘JA’ zeggen tegen elkaar, waarom niet? Ook jullie ‘herbevestiging’ maak ik graag mogelijk!

Ik geloof in de liefde, met al zijn struikelblokken, ups en downs.
Geen mensenleven verloopt vlekkeloos. Het leven bestaat niet alleen uit geluk. Ook daar kan ruimte voor zijn tijdens jullie huwelijksceremonie.

Door bijvoorbeeld even stil te staan bij iemand die belangrijk is voor jullie, maar helaas overleden.

Back To Top