skip to Main Content
06 - 244 338 40 info@bijzonderhuwelijk.nl

Als je dat wilt en durft, is er tijdens de huwelijkssluiting ruimte voor eigen inbreng.

  • trouwbeloftes: door op het moment van trouwen aan elkaar te vertellen wat de ander zo bijzonder maakt en waarom je voor elkaar kiest, je VOW’s. Wil je dit niet zelf verwoorden, dan kan ik dit verwerken in mijn toespraak.

  • ringen: vraag  iemand uit jullie gezelschap om de ringen te komen brengen: dat lieve kleine nichtje of die grote stoere beste vriend. Ik heb ook mooie voorbeelden van grootouders die als oudste van de familie, met al hun liefde, de ringen bij het bruidspaar brachten. maar wil je het nog specialer dan kunnen we met alle gasten ook een ringwarming ceremonie maken, ik vertel jullie graag hoe je dat doet.

  • trouwakte: deze kan ook door iemand anders voorgelezen worden. Ik zorg er voor dat er een kopieakte is zodat er geoefend kan worden voor de grote dag.

  • eigen spreker: misschien is er iemand die tijdens de ceremonie iets persoonlijks tegen jullie wil zeggen, dan zoek ik ook daar het beste moment voor!

  • muziek: dit is vaak een mooie aanvulling. Dat kan een cd zijn, maar ‘live’ is natuurlijk nog specialer.

  • meertalig: De taal van de liefde is universeel, maar als (een deel van) jullie gasten geen Nederlands verstaan willen zij het toch graag volgen. Ik heb daar een creatieve oplossing voor gevonden.

Kortom ik denk graag met jullie mee om van jullie trouwmoment een onvergetelijke herinnering van te maken!

www.trouwliedjes.nl

Back To Top