Bijzonder huwelijk

Zelfstandig trouwambtenaar worden

Kleedruimte fotocredit Wim Wilmers

Ruim 10 jaar geleden zetten ik de grote stap, en werd naast gemeentelijke trouwambtenaar, ook zelfstandig trouwambtenaar. Een grote stap in het onbekende, want in die tijd bestond dit nog bijna niet. 

Mijn grootste drive was om ook deze mogelijkheid bij bruidsparen op de kaart te zetten.

Ondertussen zien steeds meer bruidsparen de meerwaarde van een zelfstandig trouwambtenaar en worden we ook meer en meer ingezet. Daarom zijn er ook meer Babsen nodig om al die bijzondere huwelijkssluitingen, met net dat beetje meer, te verzorgen. 

Voor mij zijn trouwambtenaren die ook zelfstandig willen worden geen concurrenten!

 

In tegendeel, ik denk dat de trouwwereld goede, gemotiveerde zelfstandige collega’s goed kan gebruiken, er zijn immers jaarlijks rond de 70.000 huwelijken en als ik heel hard werkt, en mijn agenda goed plan, kan ik maximaal 40 bijzondere huwelijken per jaar verzorgen.

 

Dus collega trouwambtenaren die spelen met het idee om zelfstandig te worden, of collega’s die dat al zijn maar nog niet goed genoeg uit de verf komen, laat je inspireren en door mij begeleiden tijdens een één op één coachingstraject om “zelfstandig trouwambtenaar” te worden .

 

Ik deel graag mijn kennis en ervaringen, tips en tricks.

Heb je interesse, mail me dan info@bijzonderhuwelijk.nl

 

Of ben je gevraagd om voor één dag trouwambtenaar te zijn bij een huwelijk van familie of vrienden?

Ook dan help ik je graag op weg en zorg ik dat je beslagen ten ijs komt, met een ceremonie die helemaal bij jou en het bruidspaar zal passen. Mail me gerust voor meer informatie info@bijzonderhuwelijk.nl