Bijzonder huwelijk

Jullie huwelijk

 

Ieder bruidspaar is speciaal en uniek, daarom besteed ik alle tijd en aandacht aan jullie huwelijkssluiting. Dus sluit ik liever niet meer dan twee huwelijken per week. Kijk even op de kalender of jullie datum nog vrij is. 

 

Babs voor één dag.

Ben je gevraagd om het huwelijk van je beste vriend/vriendin, je zoon of dochter te sluiten? Wat geweldig!(maar ook spannend) Kan je wel wat hulp gebruiken van een ervaren, professionele trouwambtenaar? Dan ben je bij mij aan het goede adres.   Ik coach met veel plezier "eendags-Babsen" en zorg dat je heel goed voorbereid bent op de trouwceremonie!  Je bent van harte uitgenodigd om een huwelijkssluiting van mij bij te wonen, je mag me alles vragen over het sluiten van huwelijken. En ik deel mijn ervaringen en tips en tricks. We hebben naast persoonlijk contact, als dat nodig is, ook mail en telefonisch contact en ik kan de uitgewerkte speech doorlezen en van positieve feedback voorzien.                                                                                                              

Interesse in deze dienst? Mail naar info@bijzonderhuwelijk.nl of bel 06 24433840 dan help ik je om een onvergetelijke trouwceremonie te maken! Tarief 250,- euro.

 

Kennismakingsgesprek

Een bijzondere huwelijkssluiting valt of staat met de klik die het bruidspaar met hun trouwambtenaar heeft. Om te kijken of die er is, nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Voorgesprek

Kort voor jullie huwelijk kom ik bij jullie thuis voor ons voorgesprek. 
Omdat ik jullie écht wil leren kennen, stel ik jullie, in je vertrouwde omgeving,  veel vragen en kom vaak heel dichtbij. 
Eenmaal weer thuis werk ik jullie toespraak uit. Iedere keer begin ik weer met een blanco pagina. Een toespraak zonder standaardwoorden, dus een toespraak speciaal voor jullie. Geschreven met jullie woorden en jullie verhaal.