Bijzonder huwelijk

Bijzondere locaties

Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor een huwelijkssluiting die plaatsvindt op een voor jullie speciale plek. Dat kunnen er veel zijn. Verras me! 
Bijvoorbeeld op die mooie plek in de natuur, het strand, onder die oude boom in jullie mooie achtertuin. 
Of wil je trouwen op de middenstip van jullie favoriete club, met op het scorebord jullie opstelling? Ik ben dan graag jullie scheidsrechter!

En waarom niet onder water?  Ook daar heb ik (duik-)ervaring mee!

En wat dacht je van een verrassingshuwelijk op jullie feestlocatie bijvoorbeeld aan het begin van jullie avond? Hoe verbaasd zullen  jullie gasten zijn die dachten naar een 'gewoon' gezellig feestje te komen. Laat de champagne dan maar knallen!

 

Als een bijzondere locatie jullie wens is maar de gemeente wil daar niet aan mee werken, kan je ervoor kiezen om het zakelijke gedeelte van jullie huwelijk alvast te regelen vóór de ceremonie. In veel gemeenten kan je in de ochtend zelfs gratis trouwen! 

Dan wil ik graag jullie trouwceremonie verzorgen op jullie droomplek, in aanwezigheid van alle mensen die in jullie leven belangrijk zijn. Met tijd en aandacht voor alle aspecten die zo’n ceremonie bijzonder maken.