Bijzonder huwelijk

Trouwwensen

Het officiële gedeelte van jullie trouwdag ligt vaak in de handen van een relatief onbekende ambtenaar uit de gemeente waar jullie trouwen.
Daarnaast brengt trouwen in het stadhuis met zich mee dat je één van de vele bruidsparen bent die dag, Bovendien zijn jullie gebonden aan een strak tijdsschema. Binnen een half uur staan jullie vaak weer buiten, want het volgende paar wacht. 

Door te kiezen voor een eigen plek en eigen ambtenaar van de burgerlijke stand voorkom je dit allemaal. Bovendien wordt jullie huwelijkssluiting dan heel persoonlijk, helemaal volgens jullie wensen.
Als trouwambtenaar kan ik voor één dag benoemd worden in een andere gemeente en zo kan ik jullie officieel in de echt te verbinden. Maar is een gemeente daar niet toe bereid? Ook daar zijn oplossingen voor. 

Zijn jullie al getrouwd, al jaren, maar willen jullie nogmaals 'JA' zeggen   tegen elkaar, waarom niet? Ook jullie 'herbevestiging' is iets dat ik graag mogelijk maak! 

 

 

Ik geloof in de liefde, met al zijn struikelblokken, ups en downs.
Geen mensenleven verloopt vlekkeloos. Het leven bestaat niet alleen uit geluk. Ook daar kan ruimte voor zijn tijdens jullie huwelijksceremonie. 

Door bijvoorbeeld even stil te staan bij iemand die voor jullie belangrijk is en helaas overleden.

Eigen inbreng

Als je dat wilt en durft, is er tijdens de huwelijkssluiting ruimte voor eigen inbreng.

  • trouwbeloftes: door op het moment van trouwen aan elkaar te vertellen wat de ander zo bijzonder maakt en waarom je voor elkaar kiest, je VOW’s. Wil je dit niet zelf verwoorden, dan kan ik dit verwerken in mijn toespraak.
  • ringen: vraag  iemand uit jullie gezelschap om de ringen te komen brengen; dat lieve kleine nichtje of die grote stoere beste vriend.
  • trouwakte: deze kan ook door iemand anders voorgelezen worden. Ik zorg er voor dat er een kopieakte is zodat er geoefend kan worden voor de grote dag.
  • eigen spreker: misschien er iemand die tijdens de ceremonie iets persoonlijks tegen jullie wil zeggen?
  • Muziek: dit  is vaak een mooie aanvulling. Dat kan een cd zijn maar 'live' is natuurlijk nog specialer.
  • meertalig: De taal van de liefde is universeel, maar als (een deel van) jullie gasten geen Nederlands verstaan willen zij het toch graag volgen. Ik heb daar een creatieve oplossing voor gevonden.
  • ...

Kortom ik denk graag met jullie mee om van jullie trouwmoment een onvergetelijke herinnering van te maken!