Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 46 tot en met 50 van totaal 131.

16-05-2013Chantal&Bas
Beste Mariëlle,

Chantal en ik wilden nog even terug komen op de fantastische ceremonie die jij voor ons geleid hebt! We vonden dat je echt super goed hebt aangevoeld wat goed bij ons paste en hoorde (misschien nog wel beter dan wij zelf ; )

Je hebt er echt voor gezorgd dat dit formele moment een warme, losse en vooral ook intieme sfeer heeft gekregen (en dat met zelfs zo'n 90 mensen in de zaal). Met je verhaal, waarmee je juist ook heel goed de mensen die dicht naast ons staan in het licht zette, heb je echt heel goed de toon gezet voor de fijne huwelijksdag die we daarna nog doormaakten. In Café de Opera, waar onze bruiloft vervolgde en ook tijdens het feest in Plaats1 hebben we van heel veel mensen te horen gekregen hoe fijn en warm ze de ceremonie hebben gevonden.

Dus nog eens, heel veel dank hiervoor!

Chantal en Bas
17-12-2012Floris & Sunita
Lieve Mariëlle,

Op 25 oktober 2012 trouwde jij ons op Gran Canaria. Nooit geweten dat een huwelijksceremonie zo bijzonder kon zijn. Dankzij jouw goede voorbereiding, betrokkenheid, creativiteit, enthousiasme en de manier waarop je alles zo juist weet te verwoorden, heb jij ons huwelijk onvergetelijk gemaakt! Voor ons en onze gasten! Dank je wel...

Ook willen we Theo, jouw echtgenoot, bedanken voor het vastleggen van alle mooie momenten. Wat een prachtige foto's!

Jullie zijn geweldig, als persoon, als stel en in wat jullie doen.
Keep up the good work :-)

Veel liefs,
Floris & Sunita
03-12-2012Elke en Martijn
Lieve Marielle,
We willen je graag nogmaals bedanken voor jouw bijzondere bijdrage aan onze trouwdag! Jij hebt aan onze ceremonie de juiste sfeer en toon meegegeven, met een vleugje humor, zodat deze zo persoonlijk en sfeervol is geworden als we hadden gehoopt. We denken er nog dagelijks met veel plezier en een warm gevoel aan terug. En dankzij jou hebben we voor het eerst een zingende en swingende trouwambtenaar gezien :-)
Groetjes Elke en Martijn
22-11-2012Marjolijn en René
Lieve Marielle,
We willen je graag nogmaals heel hartelijk bedanken voor jouw geweldige bijdrage aan onze huwelijksdag. Jouw bevlogen optreden tijdens onze huwelijksvoltrekking heeft onze dag zowel letterlijk als figuurlijk een gouden randje bezorgd. De suggestie om onze geloften naar elkaar uit te spreken was een gouden greep. Naast het feit dat het prachtig is om tegen je geliefde te mogen vertellen waarom hij/zij degene is met wie je je leven wilt delen, is het ook erg bijzonder dat in bijzijn van je dierbaren te mogen doen. De sfeer op het stadhuis was fantastisch en we hebben hierop heel veel enthousiaste reacties van onze gasten mogen ontvangen en zeker ook op de bijdrage van onze ambtenaar van de burgerlijke stand hierin! Dank daarvoor.
09-11-2012Otto en Betty Jansen-Deyl
Lieve Mariëlle

Je hebt ons 50 jarig huwelijk een gouden randje gegeven door ons op 18 oktober de trouwbelofte opnieuw te laten uitspreken.
Onze hartelijke dank daarvoor.