Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 41 tot en met 45 van totaal 131.

22-09-2013Annejan&Marieke
Wij hebben mede dankzij Marielle een dag gehad waar we met een enorme glimlach op terug kunnen kijken.
Marielle is een warme en gezellige trouwambtenaar waar veel mensen zich gelijk bij op hun gemak zullen voelen. Zij is iemand die mensen heel goed aanvoelt, meedenkt en een verhaal op een prachtige persoonlijke en oprechte manier kan vertellen.
Ze gaat heel prettig om met gevoelige onderwerpen en ze heeft een heerlijk gevoel voor humor! Ook onze kinderen van 3 en 4 voelde ze prima aan. Ze heeft zowel ons als onze kinderen een warm en speciaal gevoel gegeven vooraf, tijdens en zelfs ook nog na de bruiloft.
Marielle is gewoon een heel bijzonder iemand, zo iemand gun je echt iedereen op zo'n bijzondere dag!
Marielle heel erg bedankt.... voor alles!
Liefs, Juul, Isa, Annejan en Marieke
06-08-2013Bart en Robert
Lieve Marielle,

Wat was 1 juni een topdag! We zijn zo blij dat je onze 'trouwmevrouw' wilde zijn op die dag. Je had een bijzonder mooi verhaal gemaakt van onze gezellige voorbespreking. Alles viel perfect op zijn plaats. Het betrekken van mijn (Robert) overleden moeder bij de ceremonie, humor, liefde, de geweldige verrassing van het liedje dat je samen met de kinderen zong, helemaal perfect! We krijgen alleen maar enthousiaste reacties op de ceremonie en het kriebelt nu ook erg bij vrienden van ons die jou op DE dag ook graag als BABS zouden willen hebben. Een betere compliment kun je denk ik niet krijgen :-)

Hele lieve groeten,

Bart, Robert, Finn & Dex.
01-08-2013Mariëlle en Kilian van der Hilst
Lieve, lieve Mariëlle,

Wat een TOP-babs ben jij en wát zijn we blij dat het ons gelukt is om je te strikken voor onze ceremonie bij La Butte aux Bois in België!

Op 20 en 21 juni jl. heb jij ons zowel officieel als ceremonieel getrouwd en wat een feest was het.
Ons feestje begon al met de voorbereidingen. Lekker eten en vooral heel veel praten.

De huwelijkssluiting onderweg naar België, bij de gemeente Maasdonk, was kort maar stiekem toch ook heel intiem en bijzonder (en de lunch erna was uiteraard ook erg gezellig!).

De ceremonie op onze ‘echte’ bruiloft, 21 juni was nóg mooier dan we hadden durven dromen.
Met de nodige tranen hier en daar maar vooral heel veel gelach heb je een perfecte sfeer weten te creëren. Met jouw warmte weet je mensen oprecht te raken.

Onze gasten waren van je onder de indruk en terecht want je bent een geweldig mens! Bedankt voor je mooie woorden en de bijzondere momenten. Het was een dag met een gouden randje, we hebben van je genoten!

Liefs en een dikke kus uit Den Haag
Kilian & Mariëlle
02-07-2013Edwin en IJs
Wat was 21 juni een ongelooflijke dag. Ondanks het mindere weer is het ons gelukt om lekker (droog) in de achtertuin op strobalen in de Belgische Hoge Venen te trouwen.

Mariëlle, we kennen je natuurlijk maar hoe jij de ceremonie hebt geleid, wat je hebt gezegd, hoe je iedereen er bij betrok, hoe belangrijk jij onze kinderen hebt gemaakt, de ringceremonie, ballonnen, verhalen en niet te vergeten de nodige humor, dat is onbeschrijfelijk. Iedereen was er danig van onder de indruk en je moet erbij zijn geweest om het gevoeld te hebben. Want misschien is dat wel de beste omschrijving. Het was een ceremonie die je tot in je hart raakte.

Dankjewel voor alle voorpret en de ceremonie. Wij zullen dit nooit meer vergeten.

Een hele dikke dikke dikke kus van ons,
Edwin en IJs
20-06-2013Arnold en Cynthia
Lieve Mariëlle,

Je hebt van het idee wat wij in ons hoofd hadden een werkelijkheid gemaakt. Het was een mooie zonnige dag en we zijn heel erg blij dat daadwerkelijk iedereen verkleed is op komen dagen. Je hebt goed meegedacht en suggesties aangedragen die helemaal bij ons idee paste. Het maakte de hele dag net iets meer compleet.

We willen je zeer bedanken dat je dit mogelijk hebt gemaakt en we hebben zeer veel positieve reacties gekregen op deze dag die voor velen om niet te vergeten is. Een zeer uniek en bijzondere bruiloft. Hier hoorde uiteraard een Bijzondere Ambtenaar bij.

Cynthia en Arnold

Noot van Marielle: lees de blog over dit Larphuwelijk http://blog.bijzonderhuwelijk.nl/2013/06/20/larp-huwelijk/