Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 41 tot en met 45 van totaal 128.

02-07-2013Edwin en IJs
Wat was 21 juni een ongelooflijke dag. Ondanks het mindere weer is het ons gelukt om lekker (droog) in de achtertuin op strobalen in de Belgische Hoge Venen te trouwen.

Mariëlle, we kennen je natuurlijk maar hoe jij de ceremonie hebt geleid, wat je hebt gezegd, hoe je iedereen er bij betrok, hoe belangrijk jij onze kinderen hebt gemaakt, de ringceremonie, ballonnen, verhalen en niet te vergeten de nodige humor, dat is onbeschrijfelijk. Iedereen was er danig van onder de indruk en je moet erbij zijn geweest om het gevoeld te hebben. Want misschien is dat wel de beste omschrijving. Het was een ceremonie die je tot in je hart raakte.

Dankjewel voor alle voorpret en de ceremonie. Wij zullen dit nooit meer vergeten.

Een hele dikke dikke dikke kus van ons,
Edwin en IJs
20-06-2013Arnold en Cynthia
Lieve Mariëlle,

Je hebt van het idee wat wij in ons hoofd hadden een werkelijkheid gemaakt. Het was een mooie zonnige dag en we zijn heel erg blij dat daadwerkelijk iedereen verkleed is op komen dagen. Je hebt goed meegedacht en suggesties aangedragen die helemaal bij ons idee paste. Het maakte de hele dag net iets meer compleet.

We willen je zeer bedanken dat je dit mogelijk hebt gemaakt en we hebben zeer veel positieve reacties gekregen op deze dag die voor velen om niet te vergeten is. Een zeer uniek en bijzondere bruiloft. Hier hoorde uiteraard een Bijzondere Ambtenaar bij.

Cynthia en Arnold

Noot van Marielle: lees de blog over dit Larphuwelijk http://blog.bijzonderhuwelijk.nl/2013/06/20/larp-huwelijk/
16-05-2013Chantal&Bas
Beste Mariëlle,

Chantal en ik wilden nog even terug komen op de fantastische ceremonie die jij voor ons geleid hebt! We vonden dat je echt super goed hebt aangevoeld wat goed bij ons paste en hoorde (misschien nog wel beter dan wij zelf ; )

Je hebt er echt voor gezorgd dat dit formele moment een warme, losse en vooral ook intieme sfeer heeft gekregen (en dat met zelfs zo'n 90 mensen in de zaal). Met je verhaal, waarmee je juist ook heel goed de mensen die dicht naast ons staan in het licht zette, heb je echt heel goed de toon gezet voor de fijne huwelijksdag die we daarna nog doormaakten. In Café de Opera, waar onze bruiloft vervolgde en ook tijdens het feest in Plaats1 hebben we van heel veel mensen te horen gekregen hoe fijn en warm ze de ceremonie hebben gevonden.

Dus nog eens, heel veel dank hiervoor!

Chantal en Bas
17-12-2012Floris & Sunita
Lieve Mariëlle,

Op 25 oktober 2012 trouwde jij ons op Gran Canaria. Nooit geweten dat een huwelijksceremonie zo bijzonder kon zijn. Dankzij jouw goede voorbereiding, betrokkenheid, creativiteit, enthousiasme en de manier waarop je alles zo juist weet te verwoorden, heb jij ons huwelijk onvergetelijk gemaakt! Voor ons en onze gasten! Dank je wel...

Ook willen we Theo, jouw echtgenoot, bedanken voor het vastleggen van alle mooie momenten. Wat een prachtige foto's!

Jullie zijn geweldig, als persoon, als stel en in wat jullie doen.
Keep up the good work :-)

Veel liefs,
Floris & Sunita
03-12-2012Elke en Martijn
Lieve Marielle,
We willen je graag nogmaals bedanken voor jouw bijzondere bijdrage aan onze trouwdag! Jij hebt aan onze ceremonie de juiste sfeer en toon meegegeven, met een vleugje humor, zodat deze zo persoonlijk en sfeervol is geworden als we hadden gehoopt. We denken er nog dagelijks met veel plezier en een warm gevoel aan terug. En dankzij jou hebben we voor het eerst een zingende en swingende trouwambtenaar gezien :-)
Groetjes Elke en Martijn