Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 36 tot en met 40 van totaal 128.

14-12-2013René en Maartje
Lieve Mariëlle,

We willen jou ontzettend bedanken voor de prachtige, persoonlijke ceremonie op onze bruiloft op Kasteel Doornenburg. Jouw enthousiasme, betrokkenheid en het meedenken in aanloop naar de bruiloft waren geweldig. De manier waarop jij onze jongens betrokken hebt bij de bruiloft was fantastisch! Precies zoals wij gehoopt hadden dat het zou zijn. Onze oudste zoon die door jou tot Ridder Rik van het kasteel werd geslagen. Wat was hij trots met zijn zwaard en schild. Het zetten van de vingerafdrukken op de speciale kinderakte, zodat ook onze jongens voor ons huwelijk 'tekenden'. En tot slot het voorlezen met alle kindjes op de grond voorin de kapel. Wat was het mooi, een onvergetelijke herinnering!
Bedankt voor alles, groetjes, René, Maartje, Rik & Bas
26-11-2013Remco Roozenboom
Lieve Mariëlle,

15 oktober was voor ons in alle opzichten een heel speciale dag. In het bijzonder onze trouwceremonie. Wat ontzettend knap dat je vanuit onze gedachten en beleving een “verlengstuk” tijdens de ceremonie bent geweest. Je hebt meegedacht en voorstellen gedaan die ons geholpen hebben om de ceremonie compleet te maken. De wijze waarop je met de moeilijke momenten en met de kinderen om bent gegaan verdiend een groot compliment. De hoeveelheid positieve reacties van familie en vrienden maakt dat dit voor een ieder dan ook een heel speciale dag is geweest. Een zeer mooie en bijzondere bruiloft. Hiervoor willen we jou dan ook voor bedanken.

Liefs Remco, Jolanda & Twan Roozenboom
22-09-2013Annejan&Marieke
Wij hebben mede dankzij Marielle een dag gehad waar we met een enorme glimlach op terug kunnen kijken.
Marielle is een warme en gezellige trouwambtenaar waar veel mensen zich gelijk bij op hun gemak zullen voelen. Zij is iemand die mensen heel goed aanvoelt, meedenkt en een verhaal op een prachtige persoonlijke en oprechte manier kan vertellen.
Ze gaat heel prettig om met gevoelige onderwerpen en ze heeft een heerlijk gevoel voor humor! Ook onze kinderen van 3 en 4 voelde ze prima aan. Ze heeft zowel ons als onze kinderen een warm en speciaal gevoel gegeven vooraf, tijdens en zelfs ook nog na de bruiloft.
Marielle is gewoon een heel bijzonder iemand, zo iemand gun je echt iedereen op zo'n bijzondere dag!
Marielle heel erg bedankt.... voor alles!
Liefs, Juul, Isa, Annejan en Marieke
06-08-2013Bart en Robert
Lieve Marielle,

Wat was 1 juni een topdag! We zijn zo blij dat je onze 'trouwmevrouw' wilde zijn op die dag. Je had een bijzonder mooi verhaal gemaakt van onze gezellige voorbespreking. Alles viel perfect op zijn plaats. Het betrekken van mijn (Robert) overleden moeder bij de ceremonie, humor, liefde, de geweldige verrassing van het liedje dat je samen met de kinderen zong, helemaal perfect! We krijgen alleen maar enthousiaste reacties op de ceremonie en het kriebelt nu ook erg bij vrienden van ons die jou op DE dag ook graag als BABS zouden willen hebben. Een betere compliment kun je denk ik niet krijgen :-)

Hele lieve groeten,

Bart, Robert, Finn & Dex.
01-08-2013Mariëlle en Kilian van der Hilst
Lieve, lieve Mariëlle,

Wat een TOP-babs ben jij en wát zijn we blij dat het ons gelukt is om je te strikken voor onze ceremonie bij La Butte aux Bois in België!

Op 20 en 21 juni jl. heb jij ons zowel officieel als ceremonieel getrouwd en wat een feest was het.
Ons feestje begon al met de voorbereidingen. Lekker eten en vooral heel veel praten.

De huwelijkssluiting onderweg naar België, bij de gemeente Maasdonk, was kort maar stiekem toch ook heel intiem en bijzonder (en de lunch erna was uiteraard ook erg gezellig!).

De ceremonie op onze ‘echte’ bruiloft, 21 juni was nóg mooier dan we hadden durven dromen.
Met de nodige tranen hier en daar maar vooral heel veel gelach heb je een perfecte sfeer weten te creëren. Met jouw warmte weet je mensen oprecht te raken.

Onze gasten waren van je onder de indruk en terecht want je bent een geweldig mens! Bedankt voor je mooie woorden en de bijzondere momenten. Het was een dag met een gouden randje, we hebben van je genoten!

Liefs en een dikke kus uit Den Haag
Kilian & Mariëlle