Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 36 tot en met 40 van totaal 131.

02-06-2014Richard en Bertine
Lieve Mariëlle,

2 weken voor ons huwelijk belde Imca Marina,onze trouwambtenaar, op met de mededeling dat ze vanwege gezondheidsproblemen ons huwelijk niet kon sluiten. We zaten even met onze handen in het haar, maar gelukkig kwamen we jouw site tegen. Op goed geluk namen we contact met je op. Gelukkig was je nog vrij op onze trouwdag en nodigde je ons op tweede paasdag uit om kennis te maken. Het klikte meteeen tussen ons!
Tijdens de huwelijksvoltrekking is het je gelukt om Imca bijna helemaal te doen vergeten, totdat je met de geweldige verrassing kwam die je samen met Floor Hansen (fantastische zangeres trouwens) had ingestudeerd. We hebben nog nooit zo een bijzondere vertolking van Eviva Espana gehoord! Iedereen heeft het er nu nog over.
Je hebt echt ons huwelijk tot een bijzonder huwelijk gemaakt! Dank je wel en hopelijk tot ziens op ons blikken, houten, plastic of hoe je een 5-jarig huwelijk dan ook mag noemen.

Note van Marielle: 5 jaar getrouwd is een "houten bruiloft" ;-)
en natuurlijk schreef ik een blog met filmpje van deze zingende Babs.... http://blog.bijzonderhuwelijk.nl/2014/05/12/trouwambtenaar-gaat-uit-de-kleren/
21-02-2014Sara & Bjorn Kouwenhoven
Wat een heerlijke week hebben wij gehad in Konigsleiten te Oostenrijk en wat een geweldige trouwdag. Sneeuw op de bergen, stralend zonnetje en een geweldige plek voor de ceremonie. Daarbij komt de hulp, inzet, ideeën en enthousiasme van Mariëlle en Theo de fotograaf. Dit zorgde ervoor dat alles perfect verliep. Erg leuk team samen en zeker aan te raden voor andere. Super bedankt voor de gezelligheid en het bijdragen aan een mooie dag.
Groeten Noor, Evi, Sara & Bjorn
11-02-2014Masha en Bart
Beste Marielle,

Het begon al twee weken voor onze bruiloft. Binnen 5 minuten zaten onze kinderen al bij jou op schoot. Alsof ze je al jaren kennen.. Heerlijk om te zien!!
Op onze trouwdag, 25 januari, op het mooie chateau de Presseux, was je er weer. En wat een fantastische ceremonie heb je ons en onze gasten gegeven. Een warm en persoonlijk verhaal met heel veel humor. Onze kinderen kregen een belangrijke rol en wat hebben ze genoten. We denken dagelijks terug aan dat moment daar in het kerkje. Mooie herinneringen die mede aan jou te danken hebben.
Bedankt voor je liefdevolle ceremonie en alle tips die we van je hebben mogen ontvangen.

Veel liefs
Bart & Masha
14-12-2013René en Maartje
Lieve Mariëlle,

We willen jou ontzettend bedanken voor de prachtige, persoonlijke ceremonie op onze bruiloft op Kasteel Doornenburg. Jouw enthousiasme, betrokkenheid en het meedenken in aanloop naar de bruiloft waren geweldig. De manier waarop jij onze jongens betrokken hebt bij de bruiloft was fantastisch! Precies zoals wij gehoopt hadden dat het zou zijn. Onze oudste zoon die door jou tot Ridder Rik van het kasteel werd geslagen. Wat was hij trots met zijn zwaard en schild. Het zetten van de vingerafdrukken op de speciale kinderakte, zodat ook onze jongens voor ons huwelijk 'tekenden'. En tot slot het voorlezen met alle kindjes op de grond voorin de kapel. Wat was het mooi, een onvergetelijke herinnering!
Bedankt voor alles, groetjes, René, Maartje, Rik & Bas
26-11-2013Remco Roozenboom
Lieve Mariëlle,

15 oktober was voor ons in alle opzichten een heel speciale dag. In het bijzonder onze trouwceremonie. Wat ontzettend knap dat je vanuit onze gedachten en beleving een “verlengstuk” tijdens de ceremonie bent geweest. Je hebt meegedacht en voorstellen gedaan die ons geholpen hebben om de ceremonie compleet te maken. De wijze waarop je met de moeilijke momenten en met de kinderen om bent gegaan verdiend een groot compliment. De hoeveelheid positieve reacties van familie en vrienden maakt dat dit voor een ieder dan ook een heel speciale dag is geweest. Een zeer mooie en bijzondere bruiloft. Hiervoor willen we jou dan ook voor bedanken.

Liefs Remco, Jolanda & Twan Roozenboom