Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 31 tot en met 35 van totaal 128.

02-07-2014Marieke&Steven
Lieve Marielle,

Wat hebben wij 21 juni 2014 een fantastische dag beleefd!
Onze 'renewal of the vow's' bij ons 12,5 jaar huwelijks jubileum.
Geweldig dat een kleine ceremonie zo groots kan voelen.
Bijzonder vereerd zijn wij dat jij dit mogelijk hebt gemaakt.
Het was een dag zoals wij zijn.
Je hebt ons enorm verwend met een bloemetje, rapport, pen, confetti ploppers, flesje met zand een takeboard en natuurlijk je mooie woorden.
Jij hebt veel oog voor detail en symboliek, daarom werd het een 1000% bijzondere huwelijkssluiting!

Hele lieve groetjes van ons maar ook van de bikers
Steven, Marieke, Eva en Marith
24-06-2014Ruud & Vanety
Lieve Mariëlle,

28 mei 2014 heb je onze droom waargemaakt door ons te trouwen in Hotel Sant Pere del Bosc in Lloret de Mar!

Nogmaals ontzettend bedankt voor de liefdevolle, mooie ceremonie! Het was mooier dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen! Ook bedankt voor alle tips, je hulp, inzet en enthousiasme! Theo, bedankt voor de geweldige foto's! Tim, bedankt voor het mooie filmpje welke onze dag fantastisch weergeeft en Amber bedankt dat je erbij was!

Bedankt voor de gezelligheid! Het was top!

Liefs,

Ruud en Vanety
02-06-2014Richard en Bertine
Lieve Mariëlle,

2 weken voor ons huwelijk belde Imca Marina,onze trouwambtenaar, op met de mededeling dat ze vanwege gezondheidsproblemen ons huwelijk niet kon sluiten. We zaten even met onze handen in het haar, maar gelukkig kwamen we jouw site tegen. Op goed geluk namen we contact met je op. Gelukkig was je nog vrij op onze trouwdag en nodigde je ons op tweede paasdag uit om kennis te maken. Het klikte meteeen tussen ons!
Tijdens de huwelijksvoltrekking is het je gelukt om Imca bijna helemaal te doen vergeten, totdat je met de geweldige verrassing kwam die je samen met Floor Hansen (fantastische zangeres trouwens) had ingestudeerd. We hebben nog nooit zo een bijzondere vertolking van Eviva Espana gehoord! Iedereen heeft het er nu nog over.
Je hebt echt ons huwelijk tot een bijzonder huwelijk gemaakt! Dank je wel en hopelijk tot ziens op ons blikken, houten, plastic of hoe je een 5-jarig huwelijk dan ook mag noemen.

Note van Marielle: 5 jaar getrouwd is een "houten bruiloft" ;-)
en natuurlijk schreef ik een blog met filmpje van deze zingende Babs.... http://blog.bijzonderhuwelijk.nl/2014/05/12/trouwambtenaar-gaat-uit-de-kleren/
21-02-2014Sara & Bjorn Kouwenhoven
Wat een heerlijke week hebben wij gehad in Konigsleiten te Oostenrijk en wat een geweldige trouwdag. Sneeuw op de bergen, stralend zonnetje en een geweldige plek voor de ceremonie. Daarbij komt de hulp, inzet, ideeën en enthousiasme van Mariëlle en Theo de fotograaf. Dit zorgde ervoor dat alles perfect verliep. Erg leuk team samen en zeker aan te raden voor andere. Super bedankt voor de gezelligheid en het bijdragen aan een mooie dag.
Groeten Noor, Evi, Sara & Bjorn
11-02-2014Masha en Bart
Beste Marielle,

Het begon al twee weken voor onze bruiloft. Binnen 5 minuten zaten onze kinderen al bij jou op schoot. Alsof ze je al jaren kennen.. Heerlijk om te zien!!
Op onze trouwdag, 25 januari, op het mooie chateau de Presseux, was je er weer. En wat een fantastische ceremonie heb je ons en onze gasten gegeven. Een warm en persoonlijk verhaal met heel veel humor. Onze kinderen kregen een belangrijke rol en wat hebben ze genoten. We denken dagelijks terug aan dat moment daar in het kerkje. Mooie herinneringen die mede aan jou te danken hebben.
Bedankt voor je liefdevolle ceremonie en alle tips die we van je hebben mogen ontvangen.

Veel liefs
Bart & Masha