Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 26 tot en met 30 van totaal 128.

30-05-2015Ronald en Ernest
Beste Mariëlle,

Wij kijken terug op een hele bijzondere ceremonie. Je hebt je erg goed in ons verhaal verdiept en op die manier is het je gelukt om het echt 'onze' ceremonie te laten zijn! Je leidt alles enthousiast en bedreven in goede banen. Zelfs met de allerkleinste gastjes - die soms hun eigen plan trokken - wist jij raad. In je blog "een huwelijk in gebarentaal" schreef je dat het je eerste keer was dat de ceremonie ondertiteld werd door een gebarentolk. Je ging daar mee om alsof je niets anders gewend was. Sterker nog: je hebt - zonder dat wij daar iets van afwisten - een stukje in gebarentaal ingestudeerd om ook onze slechthorende gasten op hun gemak te stellen. Hoe bijzonder ben je dan! (zie: http://blog.bijzonderhuwelijk.nl/2015/04/07/welkom-in-gebarentaal/) Wat wij ook heel erg fijn vonden, was jouw samenwerking met de zangeressen. Jouw teksten en rituelen waren perfect afgestemd met de nummers die de zangeressen brachten. Je bent er in geslaagd om van alle verschillende onderdelen een mooi geheel te maken. Mariëlle: ontzettend bedankt voor jouw bijzondere bijdrage aan ons huwelijk. Je bent echt een vakvrouw!

Ronald en Ernest
03-02-2015Nicole&Maarten
Lieve Marielle,
Een hele bijzondere ceremonie!
Wij zijn vrij laat van plannen gewijzigd waardoor alles binnen 2 maanden geregeld moest worden. Maar dankzij snelle reactie en mailcontact is alles gelukt.

Een hele mooie ceremonie met hele leuke ideeën. Precies zoals wij het idee hadden. Een ijskoude start van het huwelijk;-)
Heel erg bedankt!
liefs Nicole & Maarten
26-10-2014John en Martine de Hoop-Nigten
Lieve Mariëlle,

Inmiddels 2 jaar geleden hebben we je via Twitter gevonden. Al snel daarna kwamen we bij jou op de koffie en kregen we een kerstcake voorgeschoteld. De klik was er direct en jij hebt daarom ook ons huwelijk voltrokken in Carcassonne, Frankrijk. Inmiddels 6 maanden (25-04-2014) geleden heb je voor ons en onze aanwezige familie de mooie woorden gesproken. Mede dankzij jou is het een overgetelijke dag geweest.

Zo enthousiast als jij te werk gaat, en zo veel plezier jij hebt in je werk, daar kunnen vele nog van leren. Het meedenken gedurende onze voorbereidingen was ook fantastisch. De tips die je via social media uitdeelt aan iedereen die jij trouwt is zeer leuk om te lezen en geeft zeer veel inspiratie om de dag alleen maar mooier te maken.

Zelfs in het hotel de la Cité in Carcassonne, waar jij werd aangezien voor de burgemeester uit Nederland, hielp je ons met beslissingen over de locatie. We waren daar ook blij dat je even op ons hebt kunnen wachten in het hotel gezien onze problemen met de trouwauto wat uiteindelijk helemaal goed is gekomen. Immers, we reden in jouw merk, Peugeot ;).

Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen en de mooie woorden. Wij genieten verder van ons getrouwde leven.

Lieve groet,

John en Martine
16-09-2014Edwin en Mariska
Lieve Mariëlle,

Op 12 juli 2014 zijn wij in België gehuwd door jou in de prachtige Ardenne en wat kijken wij met veel geluk terug naar de fantastische ceremonie, zo mooi en persoonlijk.

We hebben echt ontzettend genoten en zijn super blij dat wij jou hebben gevonden als onze BABS!

Dank je wel!

Veel liefs,
Edwin en Mariska
01-09-2014Charissa
Lieve Theo en Marielle,
Een spontane ontmoeting heeft ons huwelijk in een heel andere richting geblazen. Van een simpel huwelijk gingen we naar een droomhuwelijk op Isola del Garda in Italië.

De dag was werkelijk prachtig en dat mede dankzij jullie aanwezigheid.
We hadden ons geen betere dagen kunnen bedenken.
We hebben heel veel lol met jullie gehad en een huwelijk zonder jullie is gewoon niet perfect.
Jullie zijn toppers en we zijn van jullie gaan houden. Bedankt voor de heerlijke dagen en alle gekkigheid waar we van mee hebben kunnen genieten .

Lieve allemaal Marielle Jongmans is zeker een aanrader !!!!!!!!!!!


Dikke knuffel van de gulikertjes :)