Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 26 tot en met 30 van totaal 131.

04-08-2015Rob, Ingrid en Jasmijn
Lieve Marielle,
Wat hebben we een fantastische dag gehad op 1 mei.
Jouw welkom en speech waren zo persoonlijk en hartelijk.
Je wist met jouw deskundigheid en charme precies de juiste sfeer neer te zetten die bij ons past.
Dankjewel ook dat je ons hebt getipt op de mogelijkheid dat onze dochter ons het jawoord kon afnemen.
Lieve groet van ons en zeker tot ziens.19-07-2015Mirjam & Henk Gorter
Lieve Mariëlle,
Op dit moment zijn wij met onze zoontjes Daan en Floris op Vlieland aan het nagenieten van onze prachtige bruiloft op 7 juli op de Holterberg in Holten. Jij hebt onze ceremonie tot een waar sprookje gemaakt! In één woord, gewéldig! Je oprechte interesse in ons gezin en je talent om ons verhaal met warmte, liefdevol én met humor te brengen maakten dat niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden deze ceremonie heel erg bijzonder vonden. Bovendien wilden we heel graag als gezin trouwen en onze kinderen bij de ceremonie betrekken.. Dit had niet mooier gekund. Fantastisch om te zien hoe onze en alle andere aanwezige (22!) kids ademloos naar je 'volwassen' versie én daarna hún kinderversie van het liefdesverhaal luisterden.
Wij zullen ons deze ceremonie nog heel lang herinneren!
Blijf zoals je bent, blijf bruidsparen heel lang gelukkig maken met hùn persoonlijke ceremonie! Je bent een geweldige vakvrouw!
Heel erg bedankt,
Liefs Mirjam & Henk
07-07-2015Ingrid en Pieter
Lieve Mariëlle,

Graag willen we je via deze weg nogmaals bedanken voor een zeer bijzondere ceremonie in het prachtige Orta San Giulio, Italie op 20 juni. Jij maakte de ceremonie interactief, grappig, ontspannen en liefdevol. Het maakte de bijzondere plek waar we de ceremonie hielden helemaal compleet! Dank!

Liefs,

Ingrid en Pieter
30-05-2015Ronald en Ernest
Beste Mariëlle,

Wij kijken terug op een hele bijzondere ceremonie. Je hebt je erg goed in ons verhaal verdiept en op die manier is het je gelukt om het echt 'onze' ceremonie te laten zijn! Je leidt alles enthousiast en bedreven in goede banen. Zelfs met de allerkleinste gastjes - die soms hun eigen plan trokken - wist jij raad. In je blog "een huwelijk in gebarentaal" schreef je dat het je eerste keer was dat de ceremonie ondertiteld werd door een gebarentolk. Je ging daar mee om alsof je niets anders gewend was. Sterker nog: je hebt - zonder dat wij daar iets van afwisten - een stukje in gebarentaal ingestudeerd om ook onze slechthorende gasten op hun gemak te stellen. Hoe bijzonder ben je dan! (zie: http://blog.bijzonderhuwelijk.nl/2015/04/07/welkom-in-gebarentaal/) Wat wij ook heel erg fijn vonden, was jouw samenwerking met de zangeressen. Jouw teksten en rituelen waren perfect afgestemd met de nummers die de zangeressen brachten. Je bent er in geslaagd om van alle verschillende onderdelen een mooi geheel te maken. Mariëlle: ontzettend bedankt voor jouw bijzondere bijdrage aan ons huwelijk. Je bent echt een vakvrouw!

Ronald en Ernest
03-02-2015Nicole&Maarten
Lieve Marielle,
Een hele bijzondere ceremonie!
Wij zijn vrij laat van plannen gewijzigd waardoor alles binnen 2 maanden geregeld moest worden. Maar dankzij snelle reactie en mailcontact is alles gelukt.

Een hele mooie ceremonie met hele leuke ideeën. Precies zoals wij het idee hadden. Een ijskoude start van het huwelijk;-)
Heel erg bedankt!
liefs Nicole & Maarten