Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 21 tot en met 25 van totaal 128.

10-10-2015Marjolein en Robert Jan
Lieve Mariëlle
Op internet ging ik op zoek naar een Babs die kinderen op een leuke manier bij de trouwceremonie betrekt. Voor ons heel belangrijk, aangezien we drie jonge kindjes hebben. Tijdens deze digitale zoektocht kwam ik al gauw bij jou uit en ik was meteen geraakt door de warmte en enthousiasme op jouw website en de verschillende social media. Je halve Pinterestbord had ik al meteen overgenomen :-).

Maar goed...toen toch eerst nog maar even bekeken of we niet gewoon een ambtenaar van de gemeente konden krijgen. Tenslotte scheelde dat toch wat geld en zouden zij ongetwijfeld ook wel wat kunnen.... Daar zagen we uiteindelijk al heel snel van af. Na een vervelend en kort contact met de gemeente was het voor ons meteen duidelijk: wij betalen liever wat meer, maar dan gaat het tenminste wel op een manier zoals wij dat willen en ook met iemand die bij ons past.
En daar hebben we nooit spijt van gehad! Wat zeg ik.... het is waarschijnlijk een van de allerbeste investeringen voor onze bruiloft geweest.

Tijdens ons kennismakingsgesprek had ik meteen al heel veel vertrouwen in jou en keek ik echt oprecht uit naar het vervolggesprek bij ons thuis. Je vond het belangrijk voor dit vervolggesprek dat je bij ons thuis kon mee-eten, zodat de kinderen jou ook leerden kennen en zodat je ons ook echt beter leerde kennen. Wat een geweldig idee was dat! De kinderen vonden het super leuk dat je er was en dat je hun zo goed voorbereidde!
Ook wij vonden het heel fijn en bijzonder dat je alle tijd voor ons nam en zo goed naar ons verhaal luisterde. Heerlijk om zo op deze manier met de bruiloft bezig te zijn.

Tijdens de ceremonie heb je al onze (hoge) verwachtingen meer dan waargemaakt en zelfs overtroffen. Alles wat wij aan jou verteld hebben, kon je perfect verwoorden en weergeven. De kinderen wisten precies wat ze moesten doen en waren ook helemaal op hun gemak.
Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: wij konden ons helemaal overgeven aan het moment, omdat we zoveel vertrouwen in jou houden. We hoefden ons niet druk te maken over pijnlijke foutjes (die we vaak genoeg hebben meegemaakt tijdens een ceremonie met een ambtenaar van de gemeente) of standaardverhalen ...Hoe fijn is dat!!
Daarnaast werden de kinderen ook op zo'n leuke manier bij de ceremonie betrokken: Onze oudste zoon mocht met de hamer slaan (wat hij natuurlijk al goed met jou had geoefend), onze dochter bracht de ringen op een prachtige ringen-schelp die jij had meegenomen en we plaatsten allemaal onze vinger-afdruk op de "gezins-trouwakte". Ook mochten de kinderen het flesje vullen met zand van het strand, waar we trouwden.

Ondertussen zijn we "alweer" 2 weken getrouwd en nu realiseer ik mij pas echt hoeveel andere dingen jij eigenlijk nog geregeld hebt: Ervoor zorgen dat de opstelling van de stoelen tijdens de ceremonie helemaal goed stond (en zo gelukkig voorkomen dat wij niet op een podium zaten ;-) ), een prachtige sneeuwbol voor onze dochter gemaakt die ze nog steeds koestert, een prachtig zakdoekje voor mij klaar hebben toen ik hem nodig had (meteen aan het begin van de ceremonie natuurlijk), een pen met onze namen, de kurk van onze champagne bewaard en zoals al eerder genoemd: dat flesje met zand dat echt een ereplekje heeft in ons huis.

En ongetwijfeld zijn er nog veel meer dingen geweest, want onze gasten waren enorm onder de indruk van jou en sommigen noemden dit echt de mooiste ceremonie die ze ooit hadden meegemaakt.

En oja... Onze dochter Bente vroeg van de week of je ook op "feesboek" zit, zodat mama nog even een berichtje naar jou kon sturen :-). Wat een indruk heb je op haar gemaakt!

Dankjewel dus lieve Mariëlle!!! Voor alles!!
Echt, ik gun ieder bruidspaar een Babs zoals jij!!
12-08-2015Rog&Car
Hy Marielle,

Wat een schitterende dag hebben wij gehad, mede door jou geweldige huwelijkssluiting.
We waren een beetje verloren bij onze standaard babs, gelukkig kwamen we jou tegen bij het Wishes and Weddings event.
De klik was er meteen, met jou warme uitstraling en fantastische ideeën.
Na het voorgesprek kregen we er meteen zin in, door jouw ideeën heeft onze dag een super persoonlijke touch gekregen. Het bankje staat nog steeds te "shinen" in onze woonkamer.
Tevens super leuk dat je met je man hier op de camping ging staan om er gewoon een lekker weekendje van te maken!
We hebben van iedereen complimenten gekregen hoe jij het hebt gedaan.
Als we ooit nog vrienden hebben die gaan trouwen zullen we deze zeker naar jou verwijzen!
bedankt voor de onvergetelijke dag en dat je man "videograaf"was.
ECDC zullen we nooit vergeten :-)

Groetjes en een Kus van Rog&Car
04-08-2015Rob, Ingrid en Jasmijn
Lieve Marielle,
Wat hebben we een fantastische dag gehad op 1 mei.
Jouw welkom en speech waren zo persoonlijk en hartelijk.
Je wist met jouw deskundigheid en charme precies de juiste sfeer neer te zetten die bij ons past.
Dankjewel ook dat je ons hebt getipt op de mogelijkheid dat onze dochter ons het jawoord kon afnemen.
Lieve groet van ons en zeker tot ziens.19-07-2015Mirjam & Henk Gorter
Lieve Mariëlle,
Op dit moment zijn wij met onze zoontjes Daan en Floris op Vlieland aan het nagenieten van onze prachtige bruiloft op 7 juli op de Holterberg in Holten. Jij hebt onze ceremonie tot een waar sprookje gemaakt! In één woord, gewéldig! Je oprechte interesse in ons gezin en je talent om ons verhaal met warmte, liefdevol én met humor te brengen maakten dat niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden deze ceremonie heel erg bijzonder vonden. Bovendien wilden we heel graag als gezin trouwen en onze kinderen bij de ceremonie betrekken.. Dit had niet mooier gekund. Fantastisch om te zien hoe onze en alle andere aanwezige (22!) kids ademloos naar je 'volwassen' versie én daarna hún kinderversie van het liefdesverhaal luisterden.
Wij zullen ons deze ceremonie nog heel lang herinneren!
Blijf zoals je bent, blijf bruidsparen heel lang gelukkig maken met hùn persoonlijke ceremonie! Je bent een geweldige vakvrouw!
Heel erg bedankt,
Liefs Mirjam & Henk
07-07-2015Ingrid en Pieter
Lieve Mariëlle,

Graag willen we je via deze weg nogmaals bedanken voor een zeer bijzondere ceremonie in het prachtige Orta San Giulio, Italie op 20 juni. Jij maakte de ceremonie interactief, grappig, ontspannen en liefdevol. Het maakte de bijzondere plek waar we de ceremonie hielden helemaal compleet! Dank!

Liefs,

Ingrid en Pieter