Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 21 tot en met 25 van totaal 131.

17-03-2016Marieke, Michiel en Sam.
Bericht: Lieve Mariëlle, we willen we op deze wijze nog eens hartelijk bedanken voor al je mooie woorden tijdens ons huwelijk afgelopen november. Vanaf de eerste kennismaking heb je ons op ons gemak gesteld. Je verstaat de kunst van echt goed luisteren en weet je waarnemingen om te zetten in een mooi verhaal. Je raakte ons in ons hart. Gelukkig werd er tijdens de ceremonie ook veel gelachen. Het is ook fijn dat je goed om kunt gaan met kinderen. Het mandje met rozijntjes was een schot in de roos en je was zelfs de redder in nood toen onze dreumes aan de sluier ging hangen tijdens het ja-woord . Al met al zouden we jou aan iedereen aanraden! We hopen dat je nog veel mooie bijzondere huwelijken mag sluiten. Hartelijk dank voor alles!

Marieke, Michiel en Sam.
30-12-2015Patrick & Tessa van der Lugt
Hoi Mariëlle,


2 weken voor onze huwelijksdag hielp je ons binnen 1 uur uit de brand, doordat onze andere BABS ons helaas niet meer kon trouwen. Ik sprak je vluchtig over de telefoon en we maakten nog een afspraak voor dezelfde week om kennis te maken. Aan de telefoon klonk je heel enthousiast en warm en ik had er gelijk vertrouwen in.
Toch, waren Patrick en ik wat gespannen voor onze eerste ontmoeting, want wat als het nu niet zou klikken en dat zo vlak bij onze huwelijksdag? Je kwam voor onze afspraak bij ons thuis binnen met die altijd grote glimlach en onze spanning was gelijk weg.

Het gesprek was ontzettend leuk, al waren er ook moeilijke vragen bij waar we echt even over na moesten denken. Vooral Pat had het soms lastig, maar je wist de antwoorden toch uit hem te trekken. Na het gesprek hadden we geen seconde twijfel meer en wisten we dat het zo had moeten zijn.

Op onze huwelijksdag waren de toespraken tijdens de middag- en avondceremonie nog mooier dan we hadden gehoopt. Je hebt alles precies verwoord zoals wij dat bedoelden en voelden. Wij en al onze gasten hebben dubbelgelegen van het lachen, maar ook een traantje gelaten. Dat is jouw kracht! Jij kan alles prachtig verwoorden en daardoor emoties naar bovenbrengen.

Het biertje dat je Pat gaf tijdens de avondceremonie, om hem wat meer op zijn gemak te stellen, HILARISCH!

Mariëlle, we hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten over jou als BABS, maar ook als persoon. Je hebt onze huwelijksdag mooier gemaakt en daarvoor zijn we je heel dankbaar.

Ieder bruidspaar dat het genoegen mag hebben met jou als BABS, mag in zijn handjes knijpen. Je bent echt een topper!

Heel veel liefs,
Patrick & Tessa
24-11-2015Sascha & Alain
Hoi Mariëlle,

We zijn inmiddels alweer 2 maanden verder, na de geweldige dag hebben wij een heerlijke huwelijksreis gehad met onze kleine James erbij. De tijd vliegt voorbij en beseffen ons ineens dat wij jou nog niet eens bedankt hebben voor de prachtige en vrolijke trouwceremonie! Inmiddels hebben wij alle foto’s meerdere malen bekeken en beleven wij de dag keer op keer weer helemaal terug.

Vanzelfsprekend was onze trouwdag bijzonder voor ons, maar door jou aanwezigheid voelde wij ons nog meer op ons gemak en hebben wij ontzettend kunnen genieten van elk moment! De mooie woorden tijdens de ceremonie kwamen niet alleen bij ons, maar ook bij alle gasten erg binnen, daarnaast werd er ook veel gelachen! Ontzettend bedankt voor deze bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag.

Groetjes,
James, Sascha en Alain
10-10-2015Marjolein en Robert Jan
Lieve Mariëlle
Op internet ging ik op zoek naar een Babs die kinderen op een leuke manier bij de trouwceremonie betrekt. Voor ons heel belangrijk, aangezien we drie jonge kindjes hebben. Tijdens deze digitale zoektocht kwam ik al gauw bij jou uit en ik was meteen geraakt door de warmte en enthousiasme op jouw website en de verschillende social media. Je halve Pinterestbord had ik al meteen overgenomen :-).

Maar goed...toen toch eerst nog maar even bekeken of we niet gewoon een ambtenaar van de gemeente konden krijgen. Tenslotte scheelde dat toch wat geld en zouden zij ongetwijfeld ook wel wat kunnen.... Daar zagen we uiteindelijk al heel snel van af. Na een vervelend en kort contact met de gemeente was het voor ons meteen duidelijk: wij betalen liever wat meer, maar dan gaat het tenminste wel op een manier zoals wij dat willen en ook met iemand die bij ons past.
En daar hebben we nooit spijt van gehad! Wat zeg ik.... het is waarschijnlijk een van de allerbeste investeringen voor onze bruiloft geweest.

Tijdens ons kennismakingsgesprek had ik meteen al heel veel vertrouwen in jou en keek ik echt oprecht uit naar het vervolggesprek bij ons thuis. Je vond het belangrijk voor dit vervolggesprek dat je bij ons thuis kon mee-eten, zodat de kinderen jou ook leerden kennen en zodat je ons ook echt beter leerde kennen. Wat een geweldig idee was dat! De kinderen vonden het super leuk dat je er was en dat je hun zo goed voorbereidde!
Ook wij vonden het heel fijn en bijzonder dat je alle tijd voor ons nam en zo goed naar ons verhaal luisterde. Heerlijk om zo op deze manier met de bruiloft bezig te zijn.

Tijdens de ceremonie heb je al onze (hoge) verwachtingen meer dan waargemaakt en zelfs overtroffen. Alles wat wij aan jou verteld hebben, kon je perfect verwoorden en weergeven. De kinderen wisten precies wat ze moesten doen en waren ook helemaal op hun gemak.
Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: wij konden ons helemaal overgeven aan het moment, omdat we zoveel vertrouwen in jou houden. We hoefden ons niet druk te maken over pijnlijke foutjes (die we vaak genoeg hebben meegemaakt tijdens een ceremonie met een ambtenaar van de gemeente) of standaardverhalen ...Hoe fijn is dat!!
Daarnaast werden de kinderen ook op zo'n leuke manier bij de ceremonie betrokken: Onze oudste zoon mocht met de hamer slaan (wat hij natuurlijk al goed met jou had geoefend), onze dochter bracht de ringen op een prachtige ringen-schelp die jij had meegenomen en we plaatsten allemaal onze vinger-afdruk op de "gezins-trouwakte". Ook mochten de kinderen het flesje vullen met zand van het strand, waar we trouwden.

Ondertussen zijn we "alweer" 2 weken getrouwd en nu realiseer ik mij pas echt hoeveel andere dingen jij eigenlijk nog geregeld hebt: Ervoor zorgen dat de opstelling van de stoelen tijdens de ceremonie helemaal goed stond (en zo gelukkig voorkomen dat wij niet op een podium zaten ;-) ), een prachtige sneeuwbol voor onze dochter gemaakt die ze nog steeds koestert, een prachtig zakdoekje voor mij klaar hebben toen ik hem nodig had (meteen aan het begin van de ceremonie natuurlijk), een pen met onze namen, de kurk van onze champagne bewaard en zoals al eerder genoemd: dat flesje met zand dat echt een ereplekje heeft in ons huis.

En ongetwijfeld zijn er nog veel meer dingen geweest, want onze gasten waren enorm onder de indruk van jou en sommigen noemden dit echt de mooiste ceremonie die ze ooit hadden meegemaakt.

En oja... Onze dochter Bente vroeg van de week of je ook op "feesboek" zit, zodat mama nog even een berichtje naar jou kon sturen :-). Wat een indruk heb je op haar gemaakt!

Dankjewel dus lieve Mariëlle!!! Voor alles!!
Echt, ik gun ieder bruidspaar een Babs zoals jij!!
12-08-2015Rog&Car
Hy Marielle,

Wat een schitterende dag hebben wij gehad, mede door jou geweldige huwelijkssluiting.
We waren een beetje verloren bij onze standaard babs, gelukkig kwamen we jou tegen bij het Wishes and Weddings event.
De klik was er meteen, met jou warme uitstraling en fantastische ideeën.
Na het voorgesprek kregen we er meteen zin in, door jouw ideeën heeft onze dag een super persoonlijke touch gekregen. Het bankje staat nog steeds te "shinen" in onze woonkamer.
Tevens super leuk dat je met je man hier op de camping ging staan om er gewoon een lekker weekendje van te maken!
We hebben van iedereen complimenten gekregen hoe jij het hebt gedaan.
Als we ooit nog vrienden hebben die gaan trouwen zullen we deze zeker naar jou verwijzen!
bedankt voor de onvergetelijke dag en dat je man "videograaf"was.
ECDC zullen we nooit vergeten :-)

Groetjes en een Kus van Rog&Car