Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 16 tot en met 20 van totaal 131.

07-08-2016Hugo & Naomi
Lieve Marielle,

Wat was het een onvergetelijke dag dankzij jou!!! Zoveel liefde, emoties, plezier, mooie woorden, bijzondere sfeer en harmonie waar we ontzettend van hebben genoten, en velen met ons! Het was in een woord fantastisch, en ik denk dat de foto boekdelen spreekt!

Ontzettend bedankt voor deze bijzondere ervaring waar we nog elke dag van genieten!

Heel veel liefs,
Hugo & Naomi
28-07-2016Marco & Mafalda
Beste Mariëlle,

Met de wittebroodsweken achter de rug kijken we terug op een fantastische trouwperiode.

De bruiloft was met recht één van de mooiste dagen uit ons leven en de dag verliep, mede dankzij jouw bijdrage, geheel zoals we het voor ogen hadden.

We hebben geweldig genoten van de wijze waarop je ons verhaal vertelde en de ceremonie hebt vorm gegeven. Enthousiaste reacties alom ook van onze gasten.

Dat je in verband met het warme weer óók nog zorgde voor een verkoelend intermezzo, overtrof echt al onze verwachtingen… ;-)

Nogmaals dankjewel dus voor je inzet en enthousiasme, en het prettige persoonlijke contact dat we hadden rondom de planning van onze bruiloft.

Het maakte onze dag onvergetelijk !

Hartelijke groeten en wie weet tot ziens weer,


Marco & Mafalda
22-07-2016Toos van Leeuwen -Kuipers
Lieve Marielle,

Dank je wel voor de onvergetelijke dag! Niet alleen voor ons maar ook voor onze kinderen... Voor het bezorgen van Nathan zijn eerste "baan" en de meiden hun gedicht! Maar ook bedankt voor het aan het lachen (en denken zetten ) maken van onze gasten.

Iedereen heeft zich enorm vermaakt en wij des te meer...

Door jou werd het plaatje meer dan compleet en zijn wij nu ook compleet!

Dikke knuffel van ons xxx
30-06-2016Wil&Wil
Hallo Lieve Marielle,

Ik wil jou via dit bericht nogmaals ontzettend bedanken voor de onvergetelijke dag. Mede door jouw mooie woorden (wat heb je ons leven perfect onder woorden gebracht) is dit een dag die ik nooit meer zal vergeten. Ik zit nog steeds vol emoties, nu ook weer als ik dit bericht aan het typen ben. Nooit geweten dat mijn bruiloft mij zo zou aangrijpen en nog steeds aangrijpt (heb je een tissues voor mij……).

Ook al onze gasten vonden het geweldig. Jij paste precies in ONS plaatje. En volgens mij heb jij bij iedereen, niemand uitgezonderd, de gevoelige snaar weten te raken !!!!!!!!!!!!!!! (volgens mij had je tissues te kort).

Jammer dat het alweer voorbij is maar ik (wij) hebben jou in ons hart gesloten !!!!!!!!!

Heel veel liefde gewenst en we hopen je ooit nog eens tegen te komen!!!!!!!!!!!!

Liefs,
Wilmar.
26-04-2016Hella & Maarten
Lieve lieve Mariëlle,

Negen jaar geleden, toen ik je voor het eerst zag op de bruiloft van mijn schoonzus, wist ik het zeker. Mariëlle wil ik als Babs!!
Negen jaar later is dat ook gebeurd. Wat was het een mooie dag en wat heb je ons fijn geholpen. Tijdens ons eerste gesprek kwamen er al veel emoties vrij maar je stelde ons, maar vooral mij, enorm op ons gemak.
1 maart 2016 was de grote dag en wat was het een bijzondere dag. Je hebt ons verhaal prachtig vol met humor verteld en iedereen die belangrijk voor ons is heb je benoemd in je verhaal. Kortom alles klopte!

Je bent een zorgzame, enthousiaste lieve vrouw en ik ben super blij dat jij onze Babs was!

Een hele lieve groet!
Maarten en Hella