Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 16 tot en met 20 van totaal 128.

30-06-2016Wil&Wil
Hallo Lieve Marielle,

Ik wil jou via dit bericht nogmaals ontzettend bedanken voor de onvergetelijke dag. Mede door jouw mooie woorden (wat heb je ons leven perfect onder woorden gebracht) is dit een dag die ik nooit meer zal vergeten. Ik zit nog steeds vol emoties, nu ook weer als ik dit bericht aan het typen ben. Nooit geweten dat mijn bruiloft mij zo zou aangrijpen en nog steeds aangrijpt (heb je een tissues voor mij……).

Ook al onze gasten vonden het geweldig. Jij paste precies in ONS plaatje. En volgens mij heb jij bij iedereen, niemand uitgezonderd, de gevoelige snaar weten te raken !!!!!!!!!!!!!!! (volgens mij had je tissues te kort).

Jammer dat het alweer voorbij is maar ik (wij) hebben jou in ons hart gesloten !!!!!!!!!

Heel veel liefde gewenst en we hopen je ooit nog eens tegen te komen!!!!!!!!!!!!

Liefs,
Wilmar.
26-04-2016Hella & Maarten
Lieve lieve Mariëlle,

Negen jaar geleden, toen ik je voor het eerst zag op de bruiloft van mijn schoonzus, wist ik het zeker. Mariëlle wil ik als Babs!!
Negen jaar later is dat ook gebeurd. Wat was het een mooie dag en wat heb je ons fijn geholpen. Tijdens ons eerste gesprek kwamen er al veel emoties vrij maar je stelde ons, maar vooral mij, enorm op ons gemak.
1 maart 2016 was de grote dag en wat was het een bijzondere dag. Je hebt ons verhaal prachtig vol met humor verteld en iedereen die belangrijk voor ons is heb je benoemd in je verhaal. Kortom alles klopte!

Je bent een zorgzame, enthousiaste lieve vrouw en ik ben super blij dat jij onze Babs was!

Een hele lieve groet!
Maarten en Hella
17-03-2016Marieke, Michiel en Sam.
Bericht: Lieve Mariëlle, we willen we op deze wijze nog eens hartelijk bedanken voor al je mooie woorden tijdens ons huwelijk afgelopen november. Vanaf de eerste kennismaking heb je ons op ons gemak gesteld. Je verstaat de kunst van echt goed luisteren en weet je waarnemingen om te zetten in een mooi verhaal. Je raakte ons in ons hart. Gelukkig werd er tijdens de ceremonie ook veel gelachen. Het is ook fijn dat je goed om kunt gaan met kinderen. Het mandje met rozijntjes was een schot in de roos en je was zelfs de redder in nood toen onze dreumes aan de sluier ging hangen tijdens het ja-woord . Al met al zouden we jou aan iedereen aanraden! We hopen dat je nog veel mooie bijzondere huwelijken mag sluiten. Hartelijk dank voor alles!

Marieke, Michiel en Sam.
30-12-2015Patrick & Tessa van der Lugt
Hoi Mariëlle,


2 weken voor onze huwelijksdag hielp je ons binnen 1 uur uit de brand, doordat onze andere BABS ons helaas niet meer kon trouwen. Ik sprak je vluchtig over de telefoon en we maakten nog een afspraak voor dezelfde week om kennis te maken. Aan de telefoon klonk je heel enthousiast en warm en ik had er gelijk vertrouwen in.
Toch, waren Patrick en ik wat gespannen voor onze eerste ontmoeting, want wat als het nu niet zou klikken en dat zo vlak bij onze huwelijksdag? Je kwam voor onze afspraak bij ons thuis binnen met die altijd grote glimlach en onze spanning was gelijk weg.

Het gesprek was ontzettend leuk, al waren er ook moeilijke vragen bij waar we echt even over na moesten denken. Vooral Pat had het soms lastig, maar je wist de antwoorden toch uit hem te trekken. Na het gesprek hadden we geen seconde twijfel meer en wisten we dat het zo had moeten zijn.

Op onze huwelijksdag waren de toespraken tijdens de middag- en avondceremonie nog mooier dan we hadden gehoopt. Je hebt alles precies verwoord zoals wij dat bedoelden en voelden. Wij en al onze gasten hebben dubbelgelegen van het lachen, maar ook een traantje gelaten. Dat is jouw kracht! Jij kan alles prachtig verwoorden en daardoor emoties naar bovenbrengen.

Het biertje dat je Pat gaf tijdens de avondceremonie, om hem wat meer op zijn gemak te stellen, HILARISCH!

Mariëlle, we hebben heel veel complimenten gekregen van onze gasten over jou als BABS, maar ook als persoon. Je hebt onze huwelijksdag mooier gemaakt en daarvoor zijn we je heel dankbaar.

Ieder bruidspaar dat het genoegen mag hebben met jou als BABS, mag in zijn handjes knijpen. Je bent echt een topper!

Heel veel liefs,
Patrick & Tessa
24-11-2015Sascha & Alain
Hoi Mariëlle,

We zijn inmiddels alweer 2 maanden verder, na de geweldige dag hebben wij een heerlijke huwelijksreis gehad met onze kleine James erbij. De tijd vliegt voorbij en beseffen ons ineens dat wij jou nog niet eens bedankt hebben voor de prachtige en vrolijke trouwceremonie! Inmiddels hebben wij alle foto’s meerdere malen bekeken en beleven wij de dag keer op keer weer helemaal terug.

Vanzelfsprekend was onze trouwdag bijzonder voor ons, maar door jou aanwezigheid voelde wij ons nog meer op ons gemak en hebben wij ontzettend kunnen genieten van elk moment! De mooie woorden tijdens de ceremonie kwamen niet alleen bij ons, maar ook bij alle gasten erg binnen, daarnaast werd er ook veel gelachen! Ontzettend bedankt voor deze bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag.

Groetjes,
James, Sascha en Alain