Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 11 tot en met 15 van totaal 131.

17-10-2017Wendy & Alex
Lieve Marielle, "onze Babs",

Wat zijn wij ontzettend blij dat we bij jou zijn uitgekomen en dat jij onze Babs bent geweest! Jij hebt de ceremonie zo mooi, zo persoonlijk gemaakt! Iedereen was zo ontroerd!

Het contact is van het begin af aan zo leuk en persoonlijk geweest dat we van het begin af aan al wisten dat we de enige juiste keuze hebben gemaakt! De samenwerking met ons, maar ook met onze andere leveranciers was zo leuk dat we er alleen maar van hebben genoten!

Ik gun iedereen jou als Babs! Je bent fantastisch!

Liefs en een dikke knuffel
Wendy & Alex
06-07-2017Marlein Albers-Diks
Op 3 juni zijn Guido en ik getrouwd en op de foto bij dit bericht zie je onze 'babsie' in actie! En wat voor actie!

Marielle, babsie, wat heb jij van de ceremonie een ontzettend warm en persoonlijk verhaal gemaakt, waarbij ieder van jou het moment kreeg om te mogen 'shinen'. Jij voelt precies aan wat nodig is, om de ceremonie net dat extra's te geven. De liefde en energie die jij in de voorbereidingen stopt, weet jij perfect over te brengen tijdens de ceremonie. Wij hebben geen enkel moment twijfel gehad om jou te vragen om dit bijzondere moment met ons te delen en we zouden je zo weer vragen! Dank voor je steun, lieve berichtjes, heerlijke taart bij het welkomstgesprek, je humor en gezelligheid! Je bent een eerstklas vakvrouw! Ook bedankt dat je ons op de fotografie van wedostudio.nl hebt geattendeerd, heerlijk ontspannen mannen waarvan je niet merkt dat ze de hele dag prachtige foto's aan het maken zijn! Hopelijk zien we je snel en drinken we samen een lekker drankje *hartje. Heel veel liefs en liefde van Guido en mij *hartjehartje
16-05-2017Henny en Loet Bos
Ons 50-jarig huwelijksfeest is voor ons een onvergetelijke dag geworden.Vooral de herbevestiging van de trouwbelofte door Marielle was een geweldige ceremonie!
Dit heeft onze dag gemaakt! Super!!
Lieve groeten en mogelijk tot ziens.
05-11-2016Gayanthrie&Niek
Gisteren echt een mooie ceremonie gehad, niet alleen door het mooie verhaal dat Mariëlle gaf, maar ook door haar tips over de indeling en aankleding van de trouwzaal. Iedereen vond het idee van het "trouw"bankje ook geweldig.
04-09-2016Eric & Gabriëlle
Lieve Mariëlle,

Wat hebben wij genoten van jouw prachtige speech en heerlijk vrolijke karakter. Jouw passie voor trouwen en gedrevenheid om de meest persoonlijke ceremonie te verzorgen zijn zo super om mee te mogen maken. Onze gasten waren het allemaal met ons eens; je bent geweldig!!!
Dank voor jouw fantastische bijdrage aan ons bijzondere huwelijk. Mede dank zij jou is het onvergetelijk geworden.

Lieve groetjes,
Eric, Gabriëlle en kids