Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 11 tot en met 15 van totaal 128.

05-11-2016Gayanthrie&Niek
Gisteren echt een mooie ceremonie gehad, niet alleen door het mooie verhaal dat Mariëlle gaf, maar ook door haar tips over de indeling en aankleding van de trouwzaal. Iedereen vond het idee van het "trouw"bankje ook geweldig.
04-09-2016Eric & Gabriëlle
Lieve Mariëlle,

Wat hebben wij genoten van jouw prachtige speech en heerlijk vrolijke karakter. Jouw passie voor trouwen en gedrevenheid om de meest persoonlijke ceremonie te verzorgen zijn zo super om mee te mogen maken. Onze gasten waren het allemaal met ons eens; je bent geweldig!!!
Dank voor jouw fantastische bijdrage aan ons bijzondere huwelijk. Mede dank zij jou is het onvergetelijk geworden.

Lieve groetjes,
Eric, Gabriëlle en kids
07-08-2016Hugo & Naomi
Lieve Marielle,

Wat was het een onvergetelijke dag dankzij jou!!! Zoveel liefde, emoties, plezier, mooie woorden, bijzondere sfeer en harmonie waar we ontzettend van hebben genoten, en velen met ons! Het was in een woord fantastisch, en ik denk dat de foto boekdelen spreekt!

Ontzettend bedankt voor deze bijzondere ervaring waar we nog elke dag van genieten!

Heel veel liefs,
Hugo & Naomi
28-07-2016Marco & Mafalda
Beste Mariëlle,

Met de wittebroodsweken achter de rug kijken we terug op een fantastische trouwperiode.

De bruiloft was met recht één van de mooiste dagen uit ons leven en de dag verliep, mede dankzij jouw bijdrage, geheel zoals we het voor ogen hadden.

We hebben geweldig genoten van de wijze waarop je ons verhaal vertelde en de ceremonie hebt vorm gegeven. Enthousiaste reacties alom ook van onze gasten.

Dat je in verband met het warme weer óók nog zorgde voor een verkoelend intermezzo, overtrof echt al onze verwachtingen… ;-)

Nogmaals dankjewel dus voor je inzet en enthousiasme, en het prettige persoonlijke contact dat we hadden rondom de planning van onze bruiloft.

Het maakte onze dag onvergetelijk !

Hartelijke groeten en wie weet tot ziens weer,


Marco & Mafalda
22-07-2016Toos van Leeuwen -Kuipers
Lieve Marielle,

Dank je wel voor de onvergetelijke dag! Niet alleen voor ons maar ook voor onze kinderen... Voor het bezorgen van Nathan zijn eerste "baan" en de meiden hun gedicht! Maar ook bedankt voor het aan het lachen (en denken zetten ) maken van onze gasten.

Iedereen heeft zich enorm vermaakt en wij des te meer...

Door jou werd het plaatje meer dan compleet en zijn wij nu ook compleet!

Dikke knuffel van ons xxx