Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 6 tot en met 10 van totaal 131.

21-08-2018Linda Hendriks
Marielle heeft op 18 augustus2018 mijn dochter en (schoon)zoon getrouwd op groot Warnsborn in Arnhem.
Wat een geweldige trouwambtenaar, warm liefdevol!
Ze heeft een prachtige, warme en liefdevolle ceremonie voltrokken.
09-08-2018Chris & Marlou
Lieve Mariëlle,

De eerste ontmoeting met jou was tijdens het huwelijk van goede vrienden. Vanaf dat moment waren we al groot fan van je en zeiden we tegen elkaar 'als we ooit trouwen dan...'.
En op 19 mei 2018 was het zo ver! Lieve babs, wat heb jij onze dag speciaal gemaakt. Jij maakt de ceremonie HET hoogtepunt van de dag. Er hebben veel tranen van geluk gevloeid en we hadden nooit durven dromen dat de ceremonie zo mooi en emotioneel zou zijn. Het enthousiasme waarmee jij je werk doet is in één woord FANTASTISCH! We zijn je zeer dankbaar dat jij degene bent geweest die ons in het echt verbonden heeft!

Dikke kus,
Chris en Marlou
25-06-2018Gaston & Bouktje
Tijdens het plannen van de bruiloft hadden we niet in de gaten wat de impact is van een ceremonie. In het begin dachten we misschien hier te makkelijk over. Wij dachten het is een formaliteit en weer door. Maar als je goed gaat nadenken is een ceremonie het belangrijkste moment van de trouwdag. Dit is waar het allemaal om draait. Mariëlle liet ons dit meteen inzien na het eerste gesprek wat wij met haar hadden. En wat zijn we blij dat we voor Mariëlle gekozen hebben. Dankzij Mariëlle is ons verhaal verteld en was de ceremonie het meest bijzondere moment van de hele dag! Want wat is Mariëlle hier goed in!!! Vol passie oefent ze haar vak uit. Ze is ontzettend betrokken.
Voor toekomstige bruidsparen: Twijfel geen seconde Mariëlle moet je bij je bruiloft hebben. Dit gunnen wij iedereen!
07-11-2017Madelon&Raymond
Lieve Mariëlle,

Bedankt voor de persoonlijke ceremonie die vol humor en liefde zat. Wij en onze gasten hebben genoten en we horen er nog vaak stukjes van terug. We hadden geen betere keus kunnen maken! Je bent geweldig!!

Liefs Raymon en Madelon
03-11-2017Brian en Edwin
Hallo lieve Marielle,

Langs deze weg willen wij je nog bedanken voor de mooie dag op 27 oktober. Het is iets om naar terug te kijken. Kijk ook eens op onze site www.grabijnbe.nl
Met vriendelijke groet,

Brian en Edwin Grabijn