Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 1 tot en met 5 van totaal 120.

06-07-2017Marlein Albers-Diks
Op 3 juni zijn Guido en ik getrouwd en op de foto bij dit bericht zie je onze 'babsie' in actie! En wat voor actie!

Marielle, babsie, wat heb jij van de ceremonie een ontzettend warm en persoonlijk verhaal gemaakt, waarbij ieder van jou het moment kreeg om te mogen 'shinen'. Jij voelt precies aan wat nodig is, om de ceremonie net dat extra's te geven. De liefde en energie die jij in de voorbereidingen stopt, weet jij perfect over te brengen tijdens de ceremonie. Wij hebben geen enkel moment twijfel gehad om jou te vragen om dit bijzondere moment met ons te delen en we zouden je zo weer vragen! Dank voor je steun, lieve berichtjes, heerlijke taart bij het welkomstgesprek, je humor en gezelligheid! Je bent een eerstklas vakvrouw! Ook bedankt dat je ons op de fotografie van wedostudio.nl hebt geattendeerd, heerlijk ontspannen mannen waarvan je niet merkt dat ze de hele dag prachtige foto's aan het maken zijn! Hopelijk zien we je snel en drinken we samen een lekker drankje *hartje. Heel veel liefs en liefde van Guido en mij *hartjehartje
16-05-2017Henny en Loet Bos
Ons 50-jarig huwelijksfeest is voor ons een onvergetelijke dag geworden.Vooral de herbevestiging van de trouwbelofte door Marielle was een geweldige ceremonie!
Dit heeft onze dag gemaakt! Super!!
Lieve groeten en mogelijk tot ziens.
05-11-2016Gayanthrie&Niek
Gisteren echt een mooie ceremonie gehad, niet alleen door het mooie verhaal dat Mariëlle gaf, maar ook door haar tips over de indeling en aankleding van de trouwzaal. Iedereen vond het idee van het "trouw"bankje ook geweldig.
04-09-2016Eric & Gabriëlle
Lieve Mariëlle,

Wat hebben wij genoten van jouw prachtige speech en heerlijk vrolijke karakter. Jouw passie voor trouwen en gedrevenheid om de meest persoonlijke ceremonie te verzorgen zijn zo super om mee te mogen maken. Onze gasten waren het allemaal met ons eens; je bent geweldig!!!
Dank voor jouw fantastische bijdrage aan ons bijzondere huwelijk. Mede dank zij jou is het onvergetelijk geworden.

Lieve groetjes,
Eric, Gabriëlle en kids
07-08-2016Hugo & Naomi
Lieve Marielle,

Wat was het een onvergetelijke dag dankzij jou!!! Zoveel liefde, emoties, plezier, mooie woorden, bijzondere sfeer en harmonie waar we ontzettend van hebben genoten, en velen met ons! Het was in een woord fantastisch, en ik denk dat de foto boekdelen spreekt!

Ontzettend bedankt voor deze bijzondere ervaring waar we nog elke dag van genieten!

Heel veel liefs,
Hugo & Naomi