Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 1 tot en met 5 van totaal 128.

10-09-2018Dimphy & Miranda
Lieve Mariëlle,. Bedankt voor de mooie, persoonlijke, ongedwongen ceremonie die je ons hebt gegeven. Dit is precies wat we in gedachte hadden toen we contact met je hebben gezocht. Vooral dat onze kinderen erbij betrokken zouden worden. We zijn ook heel erg blij met alle tips die je ons hebt gegeven tijdens de voorbereidingen van onze dag, wanneer we even met de handen in het haar zaten. Deze hebben tot een onvergetelijke ceremonie geleid!!! Bedankt namens de Vinkjes xoxox
22-08-2018Tim en Marjoleen
Beste Marielle,

Vorige week woensdag (15 augustus) zijn wij getrouwd. We hadden ervoor gekozen om een korte ceremonie te doen in de Stadswinkel van Gemeente Nijmegen. Compleet onverwachts hadden wij het geluk dat we jou troffen die ochtend. We gingen er vanuit dat het even tekenen zou zijn, en dan weer door. Maar jij hebt er echt iets persoonlijks van gemaakt, zodat onze ceremonie op het stadhuis ook echt bij ons paste. Wat fantastisch, hartelijk dank daarvoor! Vooral omdat dit echt jouw initiatief was, het had helemaal niet gehoeven bij zo'n korte ceremonie.
Waar ik ook enorm dankbaar voor ben is dat mijn broer met meervoudige handicap, dankzij jou, mijn getuige heeft kunnen zijn.

We kijken met liefde terug op onze 'korte ceremonie' met jou.

Veel liefs,
Tim en Marjoleen Kort-Janssen
21-08-2018Linda Hendriks
Marielle heeft op 18 augustus2018 mijn dochter en (schoon)zoon getrouwd op groot Warnsborn in Arnhem.
Wat een geweldige trouwambtenaar, warm liefdevol!
Ze heeft een prachtige, warme en liefdevolle ceremonie voltrokken.
09-08-2018Chris & Marlou
Lieve Mariëlle,

De eerste ontmoeting met jou was tijdens het huwelijk van goede vrienden. Vanaf dat moment waren we al groot fan van je en zeiden we tegen elkaar 'als we ooit trouwen dan...'.
En op 19 mei 2018 was het zo ver! Lieve babs, wat heb jij onze dag speciaal gemaakt. Jij maakt de ceremonie HET hoogtepunt van de dag. Er hebben veel tranen van geluk gevloeid en we hadden nooit durven dromen dat de ceremonie zo mooi en emotioneel zou zijn. Het enthousiasme waarmee jij je werk doet is in één woord FANTASTISCH! We zijn je zeer dankbaar dat jij degene bent geweest die ons in het echt verbonden heeft!

Dikke kus,
Chris en Marlou
25-06-2018Gaston & Bouktje
Tijdens het plannen van de bruiloft hadden we niet in de gaten wat de impact is van een ceremonie. In het begin dachten we misschien hier te makkelijk over. Wij dachten het is een formaliteit en weer door. Maar als je goed gaat nadenken is een ceremonie het belangrijkste moment van de trouwdag. Dit is waar het allemaal om draait. Mariëlle liet ons dit meteen inzien na het eerste gesprek wat wij met haar hadden. En wat zijn we blij dat we voor Mariëlle gekozen hebben. Dankzij Mariëlle is ons verhaal verteld en was de ceremonie het meest bijzondere moment van de hele dag! Want wat is Mariëlle hier goed in!!! Vol passie oefent ze haar vak uit. Ze is ontzettend betrokken.
Voor toekomstige bruidsparen: Twijfel geen seconde Mariëlle moet je bij je bruiloft hebben. Dit gunnen wij iedereen!