Bijzonder huwelijk

Gastenboek

Bericht toevoegen?

Berichten 1 tot en met 5 van totaal 124.

25-06-2018Gaston & Bouktje
Tijdens het plannen van de bruiloft hadden we niet in de gaten wat de impact is van een ceremonie. In het begin dachten we misschien hier te makkelijk over. Wij dachten het is een formaliteit en weer door. Maar als je goed gaat nadenken is een ceremonie het belangrijkste moment van de trouwdag. Dit is waar het allemaal om draait. Mariëlle liet ons dit meteen inzien na het eerste gesprek wat wij met haar hadden. En wat zijn we blij dat we voor Mariëlle gekozen hebben. Dankzij Mariëlle is ons verhaal verteld en was de ceremonie het meest bijzondere moment van de hele dag! Want wat is Mariëlle hier goed in!!! Vol passie oefent ze haar vak uit. Ze is ontzettend betrokken.
Voor toekomstige bruidsparen: Twijfel geen seconde Mariëlle moet je bij je bruiloft hebben. Dit gunnen wij iedereen!
07-11-2017Madelon&Raymond
Lieve Mariëlle,

Bedankt voor de persoonlijke ceremonie die vol humor en liefde zat. Wij en onze gasten hebben genoten en we horen er nog vaak stukjes van terug. We hadden geen betere keus kunnen maken! Je bent geweldig!!

Liefs Raymon en Madelon
03-11-2017Brian en Edwin
Hallo lieve Marielle,

Langs deze weg willen wij je nog bedanken voor de mooie dag op 27 oktober. Het is iets om naar terug te kijken. Kijk ook eens op onze site www.grabijnbe.nl
Met vriendelijke groet,

Brian en Edwin Grabijn


17-10-2017Wendy & Alex
Lieve Marielle, "onze Babs",

Wat zijn wij ontzettend blij dat we bij jou zijn uitgekomen en dat jij onze Babs bent geweest! Jij hebt de ceremonie zo mooi, zo persoonlijk gemaakt! Iedereen was zo ontroerd!

Het contact is van het begin af aan zo leuk en persoonlijk geweest dat we van het begin af aan al wisten dat we de enige juiste keuze hebben gemaakt! De samenwerking met ons, maar ook met onze andere leveranciers was zo leuk dat we er alleen maar van hebben genoten!

Ik gun iedereen jou als Babs! Je bent fantastisch!

Liefs en een dikke knuffel
Wendy & Alex
06-07-2017Marlein Albers-Diks
Op 3 juni zijn Guido en ik getrouwd en op de foto bij dit bericht zie je onze 'babsie' in actie! En wat voor actie!

Marielle, babsie, wat heb jij van de ceremonie een ontzettend warm en persoonlijk verhaal gemaakt, waarbij ieder van jou het moment kreeg om te mogen 'shinen'. Jij voelt precies aan wat nodig is, om de ceremonie net dat extra's te geven. De liefde en energie die jij in de voorbereidingen stopt, weet jij perfect over te brengen tijdens de ceremonie. Wij hebben geen enkel moment twijfel gehad om jou te vragen om dit bijzondere moment met ons te delen en we zouden je zo weer vragen! Dank voor je steun, lieve berichtjes, heerlijke taart bij het welkomstgesprek, je humor en gezelligheid! Je bent een eerstklas vakvrouw! Ook bedankt dat je ons op de fotografie van wedostudio.nl hebt geattendeerd, heerlijk ontspannen mannen waarvan je niet merkt dat ze de hele dag prachtige foto's aan het maken zijn! Hopelijk zien we je snel en drinken we samen een lekker drankje *hartje. Heel veel liefs en liefde van Guido en mij *hartjehartje